In de periode van 8 mei tot en met 28 mei houdt de gemeente Sittard-Geleen een brede burgerpeiling onder haar inwoners.

Waarom doen we dit?

Als gemeente staan we voor de uitdaging ons beleid en de dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van onze inwoners. We willen graag weten hoe onze inwoners denken over hun buurt en over de gemeente en daarom houden we een burgerpeiling. De resultaten kunnen we gebruiken om onze dienstverlening en het gemeentebeleid verder te ontwikkelen.

Helpen jullie ons?

We willen graag dat zo veel mogelijk inwoners van Sittard-Geleen deze enquête invullen. Daarom willen we graag gebruik maken van jullie omgeving om de burgerpeiling onder de aandacht te brengen. Dat kan door via de mail de bijgevoegde pdf kaart onder de aandacht te brengen. Uiteraard communiceren wij ook via de reguliere kanalen (website, social media, persbericht, e-nieuwsbrief) over de burgerpeiling, maar jullie kunnen dit versterken door bewoners in jullie wijk of omgeving aan te moedigen om deel te nemen aan het onderzoek. Deel dus ook gerust onze berichten op social media.

Inmiddels hebben wij al bijna 1000 enquête formulieren binnen gekregen.

De burgerpeiling is te vinden op: www.sittard-geleen.nl/mijnmening.

© 2019 Wijkplatform-Munstergeleen. All Rights Reserved. Designed by Wijkplatform-Munstergeleen   |     Privacyverklaring