Heringebruikname “ oude bieb” en open dag op 15 september 2018 !

Op 15 september wordt de “oude bieb” in Munstergeleen opnieuw in gebruik genomen.

Dankzij bijdragen van de gemeente Sittard-Geleen en vele sponsoren is het Stichtingsbestuur erin geslaagd om de oude bibliotheek te verbouwen tot een mooie multifunctionele ruimte. De officiële opening wordt verricht door wethouder Leon Geilen.

Aansluitend is er een open dag.

De open dag biedt een goede gelegenheid om te zien welke mogelijkheden het vernieuwde pand biedt en welke activiteiten in de komende tijd gaan plaatsvinden. Tussen 12.30 en 15.00 uur kan iedereen een kijkje komen nemen.

 

Ook kunt u dan kennis maken met Gilde Westelijke Mijnstreek. Zij gaan vanaf september 2018 hun cursussen vanuit Munstergeleen aanbieden. 

Gilde Westelijke Mijnstreek is een vrijwilligersorganisatie die aantrekkelijke en gezellige cursussen en activiteiten verzorgd o.a.: diverse talen (frans, duits, engels, spaans), schilderen, paintbrush, iPad/tablet, Facebook, Social Media, Windows 10, bloemschikken, breien en haken, wandelingen en fietstochten.
Bovendien verzorgen wij workshops bloemschikken en breien.

Tijdens de open dag zijn er van 12:30 tot 15:00 uur:
diverse demonstraties o.a. paintbrush, schilderen, bloemschikken, haken, breien.
Tijdens de proeflessen kunt u kennis maken met onze cursusleiders, die taal- en computercursussen geven, creatieve activiteiten aanbieden en wandel- en fietstochten organiseren.

Tevens is er een expositie van schilderijen van cursisten.

Een aantal vrijwilligers is tijdens de open dag aanwezig om u iets te vertellen over de cursussen die worden gegeven. Er zijn demonstraties en proeflessen die u kunt bijwonen.

Adres: Pancratiusstraat 24, 6151 CD (gemeenschapshuis) Munstergeleen.

Website: www.gildewestelijkemijnstreek.nl 

     

 

Per 1 januari 2019 wordt het beheer van het Gemeenschapshuis overgedragen aan de nieuwe beheerders.

Ook zij heten u tijdens de open dag van harte welkom!

© 2019 Wijkplatform-Munstergeleen. All Rights Reserved. Designed by Wijkplatform-Munstergeleen   |     Privacyverklaring